عسل طبیعی یک مایع شیرین

عسل طبیعی یک مایع شیرین

عسل طبیعی یک مایع شیرین ساخته شده توسط زنبور عسل با استفاده از شهد از گل است.

اعتقاد بر این است که مصرف عسل طبیعی  برای کمک به آلرژی فصلی موثر است.

مزایای بهداشتی از مصرف عسل درمتون یونانی، رومی و متون اسلامی ثبت شده است و کیفیت های شفابخش عسل را فیلسوفان و دانشمندان دوران باستان، مانند ارسطو متذکر شده اند.

عسل دارای سطوح بالایی از مونوساکاریدها، گلوکز و فروکتوز می باشد

حاوی حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد قند است که طعم شیرین عسل طبیعی را مواد معدنی و آب بقیه ترکیب آن را تشکیل می دهند.

عسل همچنین دارای خواص ضد عفونی کننده و ضد باکتری است.

در علم مدرن، ما موفق به پیدا کردن مزایای مفید از عسل در درمان زخم های مزمن شده ایم.

با این حال، باید توجه داشت که بسیاری از ادعاهای سلامت عسل هنوز هم نیاز به مطالعات علمی دقیق دارد.

خواص دارویی عسل طبیعی

عسل واقعا یک هدیه شفابخش از طبیعت، و سرشار از خواص دارویی است.

در حالت طبیعی خود، عسل دارای آب بسیار کم است، اما عسل طبیعی رطوبت در معرض هوا را جذب میکند.

این ویژگی باعث می شود عسل برای پوست خشک بسیار مفید باشد و با جذب رطوبت مشکل خشکی پوست را حل میکند

همچنین به سرعت بخشیدن به زمان بهبود زخم کمک می کند.

حتما بخوانید  عسل طبیعی به عنوان شیرین کننده

یکی از مولفه های مخصوص حیاتی در عسل طبیعی، گلوکز اکسیداز، آنزیمی که تولید پراکسید هیدروژن است.

تحقیقات نشان می دهد که این ویژگی یکی از دلایل اصلی  عسل طبیعی برای مواردی مانند ضد باکتری بودن و قابلیت ترمیم زخم است.

تولید پراکسید هیدروژن تنها یکی از راه های قابل توجه است که عسل طبیعی برای کشتن باکتری ها و بهبود زخم کمک می کند .

اگر چه عسل طبیعی با رنگ تیره حاوی آنتی اکسیدان بیشتری است اما عسل طبیعی با رنگ روشن تر نیز منبع آنتی اکسیدان است.

آنتی اکسیدان ها نقطه مقابل رادیکال های آزاد هستند که همین ویژگی به تسریع بهبود زخم ها و بافت های آسیب دیده کمک می کند و همچنین این خاصیت عسل طبیعی به جوان و درخشنده تر بودن پوست کمک میکند.

نیروگاه های تغذیه ای

عسل همچنین یک  منبع تغذیه ای، حاوی گلوکز، فروکتوز، مواد معدنی متعدد از جمله کلسیم، آهن، مس، فسفات، کلر، سدیم، منیزیم، منگنز و پتاسیم است.

ویتامین ها در عسل عبارتند از B6، نیاسین، ریبوفلاوین، تیامین، اسید پانتوتنیک و تعدادی از اسیدهای آمینه است.

آن را نیز بسیار اسیدی، با PH بین ۳٫۲٫ و ۴٫۵ میدانند. این خاصیت باعث  جلوگیری از رشد باکتری است.

image_pdfimage_print