روغن کنجد و مزایای آن برای زیبایی

روغن کنجد و مزایای آن برای زیبایی

روغن کنجد و مزایای آن برای زیبایی

روغن کنجد و مزایای آن برای زیبایی در این مقاله مورد بحث قرار گرفته است.

روغن به رنگ زرد استخراج شده از دانه کنجد به طور گسترده به عنوان روغن ترمیم از چندین سال پیش استفاده میشود.

از روغن کنجد به غیر از پخت و پز برای مقاصد زیبایی و به خصوص برای  زیبایی پوست استفاده می شود.

روغن کنجد خواص التهابی و ضد باکتریایی دارد که موثر برای کاهش جوش می باشد و همچنین روغن کنجد قادر است تا فرایند درمان زخم را تسریع نماید.

چه چیزی در روغن کنجد آن را خاص کرده است؟

روغن کنجد به عنوان قدیمی ترین محصول دانه های روغنی شناخته شده برای بشریت است. کنجد ابتدا در آفریقا یافت شد.

در حال حاضر در برخی از نقاط هند نیز یافت می شود. روغن کنجد حاوی ویتامین هایی مانند B,E,Dو مواد معدنی مانند کلسیم فسفر و برخی پروتئین هاست که در تقویت مو کمک میکند.

روغن کنجد به عنوان یک روغن پرکاربرد برای بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.

اثرات روغن کنجد بر روی پوست:

روغن کنجد با مواد تشکیل دهنده اش قادر به ارائه یک بافت خوب و ابریشمی برای پوست است .حضور اسید های چرب در روغن کنجد همراه با اسید لینولئیک ،مرطوب کننده بسیار موثر برای پوست است.

روغن کنجد غنی از ویتامین E,B.Dاست که موثر برای کاهش جای زخم و جوش برای پوست است.در واقع از روغن کنجد به عنوان یک ماده فعال در بسیاری از محصولات آرایشی بهداشتی استفاده میشود.

روغن کنجد و مزایای آن برای زیبایی
روغن کنجد و مزایای آن برای زیبایی
image_pdfimage_print

One Comment

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − شش =